VERHUNAL KARAAĞAÇ ŞAVŞAT ARTVİN

14 Temmuz 2015 Salı

Busayıfada bizden önceki büyüklerimizin yöresel yemek çeşitlerini ilgilenenlere anlatmak istedim.Purşuk corbası harşo papa hasuta kesma corbası sütlü burgul çorbası papasela çorbası.
Gönderen Gürbüz YAVUZ zaman: 22:30
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Katkıda bulunanlar

  • Gürbüz YAVUZ
  • verhunalli

Blog Arşivi

  • ▼  2015 (24)
    • ►  Kasım (3)
    • ▼  Temmuz (21)
      • Busayıfada bizden önceki büyüklerimizin yöresel ye...
      • KARAAĞAÇ YAYLA ŞELALE
      • GOOGLE MAP VERHUNALDE GEZİN
      • HOÇOVRA - HOÇUVARA
      • GÜNEY KAFKASYA TÜRKÇESİ SÖZLÜĞÜ
      • VERHUNAL KABAĞI
      • CENNET KÖY
      • GEÇİM TARZI
      • MESKENLER
      • KÖYDE YERLEŞİM TARİHİ
      • NÜFUS
      • KÖYÜN TARİHÇESİ
      • KÖYÜN İKLİMİ BİTKİ ÖRTÜSÜ
      • VERHUNALDE NELER VAR
      • AĞGÖL ve KARAGÖL
      • VERHUNAL VE VERHUNALLİLER VİDEOLARI
      • KÖYÜN GEÇİM KAYNAKLARI
      • VERHUNAL KÖYÜ ŞİVESİ
      • VERHUNAL KÖYÜNDE DÜĞÜNDE YOL KESME ADETİ
      • VERHUNALDAN MÜZİK VE OYUN
      • VERHUNAL KÖYÜ HAKKINDA KISACA
Basit teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.